Coaching & Advies

stresscounseling mentale coaching

Stresscounseling:

Stress ontstaat als men geen onderscheid kan maken tussen  objectieve en subjectieve druk, dus het feitelijke gevaar en het gevaar dat jij je inbeeldt. Als een vrachtwagen op je afkomt met een hoge snelheid dat is dat een feitelijke gevaar. Maar als je baas geïrriteerd naar je kijkt dan is dat een subjectieve gevaar, voor je lichaam maakt het echter niets uit je krijgt dezelfde stress reactie, dus verhoogde hartslag, verwijde pupillen en een stoot adrenaline die je hormonen afgeven klaar om te vechten of te vluchten.  Dit gevoel constant hebben kan ervoor zorgen dat je lichaam helemaal uitgeput raakt en dan spreken we dus van een burn-out. Als Stresscounselor ga ik samen met je onderzoeken wat jou stressor is en hoe we dit kunnen neutraliseren. 

mentale Coaching: 

Je wilt gezonder gaan leven maar stelt dit elke keer uit, je word door je omgeving geleefd, kan nooit nee zeggen tegen anderen en baalt hier achteraf ook van een mentale coach kan je hiermee helpen. Ook als je grootste plannen hebt maar nooit de stap durft te nemen kan een mentale coach je helpen actie aan die gedachtes te geven.

Vraag vrijblijvend een gratis intake gesprek aan!

natuurvoedings adviseur

Natuurvoedingsadviseur:

Als natuurvoedingsadviseur help ik mensen om volwaardige verantwoorde voedingskeuzes te maken. Voeding is voor veel mensen  een beladen onderwerp, het zegt vaak iets over je cultuur, identiteit, en zelfs religie.

Binnen deze groepen verschilt het ook nog eens van land streek en zelfs huishouden.  Als natuurvoedingadviseur is mijn uitgangspunt dat je voeding zo puur mogelijk moet zijn  geen bewerkte producten.  Voeding die vrij is van chemische bestrijdingsmiddelen en antibiotica. Wil je afvallen, je immuun systeem een boost geven of chronische ziektes zoals diabetes zwaarlijvigheid en een hoge bloeddruk verlagen (wat overigens geen ziekte is wel het gevolg kan zijn van een slecht dieet). Een voedingsadviseur kan je helpen!

Vraag vrijblijvend een gratis intake gesprek aan! 

workshop& webinar

Workshop: 

Heb je je altijd afgevraagd wat er precies voor Ingrediënten in die ene lekkere saus zit en deze zelf willen maken? Binnenkort start ik met het geven van workshops gebaseerd op biologisch voedsel. We gaan online of we gaan de kookstudio in. Om gerechten te maken op biologische basis. Dus heb je altijd  zelf ketchup, mayonaise of sriracha saus willen maken? Na mijn workshop ga je met een ervaring rijker en een heleboel leuke tips naar huis.

 Webinars: 

Tijdens webinars krijg je tips en informatie over de wereld van bewerkte en onbewerkte ingrediënten.  Ik leer je welke alternatieven je kunt gebruiken, zodat je gezonde keuzes kunt maken.   

Schrijf je onderaan de thuispagina in om wekelijks vitale tips te ontvangen. 

Neem contact

Volg mij op Mojoycoaching8

Of klik op onderstaand icoontje

FAQs​

Je kan deze kosten niet declareren bij je zorgverzekeraar.

Gemiddeld tussen de 5&7 sessies

 Je betaalt voor een voedingsadvies 70€

 Online workshop kosten 65€.

Een coaching sessie kost 85€.